Listen

Listen Live

 

 

If the player above doesn’t work, you can still tune in via iTunes (in the College/University category of the radio directory), TuneIn, or you can click this link to open the stream in your computer’s media player.

 

Schedule

Mon


11:00 – Alex Scurlock & Duncan Ferris
12:00 – The Culture Show (2 hrs)
14:00 – The Sidesy Shuffle
15:00 – Fresh Petrichor
16:00 – The Rick Ian Partridge Show
17:00 – The Biased Linesman
18:00 – And All That Jaz
19:00 – Hang The DJ (2hrs)
21:00 – Sao Paulo Drive Time
22:00 – Hysteria


 

Tue


11:00 – The Time Warp
12:00 – Dude You Need To Hear This (2 hrs)
14:00 – #Andrew
15:00 – Rootbeer
16:00 – The Chart Show (2 hrs)
18:00 – Talking Tunes
19:00 – The I.S.S (2 hrs)
21:00 – Nile Fiesta
22:00 – The Mosh Pit

 

Wed


11:00 – The American LUSH Hour
12:00 – The Spirit of Christmas (2 hrs)
14:00 – Alex Reynolds & Lucy Goddard-Mason
15:00 – Lushtory
16:00 – Hylton & Trick
17:00 – Northern Rocks!
18:00 – Happy Hour
19:00 – The Cheese Board (2 hrs)
21:00 – Pillow Talk
22:00 – Cat Nap


 

Thu


11:00 – The RON Show
12:00 – Exposure (2 hrs)
14:00 – Rock Out!
15:00 – Nivea for Men Right Guard Sports Show… Sponsored by Lynx
16:00 – It Must Be True If It’s On The Radio
17:00 – Super Spexies
18:00 – Throwback
19:00 – The Urban Show (2 hrs)
21:00 – The Bass Show
22:00 – Sounds of the Deep


 

Fri


11:00 – Live Wire
12:00 – The Platinum Hour (2 hrs)
14:00 – New Music With Ben n’ Bouch
15:00 – Alex Gurkaite & Adeline Rudolph
16:00 – The Mak & Kay Show
17:00 – Where’s My Catnip?
18:00 – For The Record
19:00 – Bartley & Bates Take Over The Airwaves (2 hrs)
21:00 – Have I Got Tunes For You
22:00 – Theo, Jack & Matthew

 

Sat


11:00 – Anything Goes
12:00 – The Elite Four (2 hrs)
14:00 – Popcorn Critics (30 min)
14:30 – Rob & Tyler’s Ocelot Conference (1 hr 30)
16:00 – And It Was All Yellow
17:00 – Jamie’s Acoustic Unplugged (2 hrs)
19:00 – Anni’s Classic Rock Hour
20:00 – Hipsters Anonymous
21:00 – Raspberry Jam
22:00 – Doobious Tones


 

Sun


11:00 – Suki Ma & Kimmy Poon
12:00 – The Classic Rock Show with James Fenney (2 hrs)
14:00 – State of the Union
15:00 – Fresh Ideas
16:00 – All About Jazz
17:00 – The Mark Show featuring Mark (and Rob) (2 hrs)
19:00 – Big L and Preston Show
20:00 – The Student Ramble
21:00 – Innuendo, in YOUR endo
22:00 – The Glow Cloud

 
 

Mobile

Listening to LUSH on your mobile is easy – just head to http://www.lushradio.net on your handset!